Vad jag gör på min fritid

Som de flesta vet vid det här laget så gillar vi båda att resa och hitta nya platser att både uppleva och fotografera. Min fritid är otroligt viktig för mig och jag har därför sett till att skaffa mig ett jobb där jag inte behöver ha varken måndagsångest eller överhypad fredagslycka för att jag ska slippa jobbet några dagar. När jag väl är ledig har jag ett flertal smultronställen att besöka, och allra oftast har jag med mig en kamera, det ska jag inte sticka under stolen med.

Vad jag gör på min fritidPå min fritid gillar jag att uppleva olika platser, helst genom en lins. Jag har alltid kameran hängandes runt halsen och försöker föreviga det jag upplever i den mån jag kan. När jag inte åker iväg och reser kan jag däremot tycka att det är skönt att falla in i en helt annan behaglig värld – nämligen spelets värld. Jag tycker det är allra smidigast att spela på ett casino utan registrering eftersom jag inte gillar att binda upp mig eller lova bort min tid till något.

Upplev olika världar på din fritid

När man kommer till nya, vackra platser är det nästan mer regel än undantag att man tar fram någon form av kamera eller telefon för att föreviga det man upplever. Det krävs ingen mästerfotograf för just detta beteende. Även om jag som fotograf kanske inte är den bästa personen att uttala mig om just detta vill jag ändå tipsa er om att ibland lyfta blicken och se er omkring. Titta på dina nära och kära samt den fantastiska omgivningen – mer utanför än i linsen!

Lyft blicken!

Att lyfta blicken blev jag varse om när jag gick upp på Sveriges högsta berg, Kebnekaise, med min familj. Efter att ha vandrat i timmar och vi äntligen kom upp var jag och mina syskon givetvis snabba upp med kameran. Vi var på toppen i någon kvart för att sedan gå ner igen. När vi var påväg ner kommer vi på oss själva att vi inte alls har sett något från toppen, men att kameran hade perfekta bilder. Vi hade alltså tittat mer genom linsen än ut i verkligheten.